Суспільство

Щодня полірувати меблі в кабінетах начальників: за прибирання будівель міськради заплатять понад 2 млн грн

Очікувана вартість становила 2887000 грн, але ПП "Клінінг-Про" запропонувало свої послуги дешевше

Цей материал також доступний

На 22 лютого 2023 року в Миколаєві призначено торги на надання послуг із прибирання приміщень виконавчого комітету міської ради, про що йдеться у відповідному оголошенні на “Прозорро”. Очікувана вартість послуг становила 2,9 млн грн – стільки мерія готова була заплатити з миколаївського бюджету за чистоту в кабінетах міських начальників.

Прибирати потрібно приміщення виконкому, розташовані в мерії на вулиці Адміральській, а також їхніх архівів, автобази та приміщення на пр. Центральному. Загалом компанії-переможцю тендеру доведеться прибирати на площі 15 544,8 кв.м. до кінця поточного року.

Зокрема, потрібно буде щодня пилососити килимові покриття, проводити сухе і вологе прибирання підлог із застосуванням дезінфекції, витирати пил, виносити сміття, мити дзеркала і скляні покриття, полірувати меблі в кабінетах керівників, кожні дві години прибирати в туалетах.

Один із двох учасників цих торгів – ПП “Клінінг-Про” (підприємство зі статутним капіталом у 5 млн грн зареєстровано у Львові) запропонувало свої послуги за меншу ціну – 2,097 млн грн.

Другий учасник торгів – ТОВ Альянс охоронних підприємств “ДАЙМ-СЕРВІС” зареєстровано в Миколаєві з розміром статутного капіталу в одну тисячу грн.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button