Пригоди

Підірвався: на Миколаївщині автомобіль із бригадою енергетиків натрапив на протипіхотну міну

Це сталося у Снігурівському районі

Цей материал також доступний

Автомобіль з енергетиками, які працювали на звільнених територіях Снігурівського району, підірвався на протипіхотній міні, про що повідомляє пресслужба “Миколаївобленерго”.

“На деокупованих територіях триває ліквідація наслідків бойових дій. Енергетики практично без перерви на вихідні метр за метром оглядають електромережі та відновлюють пошкоджені ділянки.

Переїжджаючи з одного місця робіт на інше, автомобіль ГАЗ-66, у якому перебувала бригада фахівців “Прикарпаттяобленерго”, натрапив на протипіхотну міну. На щастя, ніхто з хлопців не постраждав! Хоча бригадний транспортний засіб тепер потребує ремонту”, – йдеться в повідомленні підприємства від 21 лютого 2023 року.

“Ми вдячні колегам, які ось уже 3 місяці пліч-о-пліч із нами відновлюють електромережі Миколаївщини, щодня ризикуючи життям і викладаючись на 100%! Відновлення електропостачання – дуже важлива річ, але людське життя – безцінне”, – сказано також у повідомленні, де миколаївські енергетики відзначили колег із Прикарпаття, Черкас, Львова, Чернігова, Хмельницька та Тернополя.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button