ОбществоТема дня

Коли райадміністрацію "ткнули носом": як у Корабельному проходить ліквідація сміттєзвалищ (ВІДЕО)

Адміністрація району повідомила про роботи з благоустрою

Цей материал також доступний

Адміністрація Корабельного району 5 березня звітує про те, що із залученням підрядного підприємства проводить щоденну роботу із санітарного очищення та ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ на території району.

Як повідомляється на сайті адміністрації, протягом поточного тижня виконано роботи із ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ за адресами: пр. Богоявленський, 327/2, 325/5, мкр. Широка Балка, вул. Янтарна, 70, 72, вул. Океанівська, 32-А.

Також виконано роботи із санітарного очищення по вул. Янтарній, 70, 72, пр. Богоявленському, 327/2, вул. Сагайдачного (від пр. Боговленського до ЗОШ №47), на пляжі «Чайка», на території біля супермаркету «АТБ» та розпочато аналогічні роботи по вул. Айвазовського.

Роботи у даному напрямку тривають.

Нагадаємо: вчора, 4 березня, ми писали: «А вокруг — срач. Это кошмар», — жители Корабельного района о мусоре и кучах листвы (видео). А вже сьогодні вранці за всіма адресами, про які йшлася мова у цьому матеріалі, почали прибиратись.

Крім того, адміністрація Корабельного району із залученням підрядного підприємства ФОП Звіренко О.М. розпочинає роботи із ручного прибирання прибордюрної частини магістральних доріг району. Протягом поточного тижня виконано прибирання пр. Богоявленського (мкр. Широка Балка) та шляхопроводу. Аналогічні роботи будуть виконані на інших магістральних дорогах району.

  

Також із залученням ТОВ «Укрбіорост» виконуються роботи із кронування дерев за адресами: вул. Океанівська, 40, пр. Богоявленський, 340.

 

Нагадаємо, ми писали: Из серии «Пока не пнешь — не заработают». После публикаций в СМИ «коммунальщики» наводят порядки в Корабельном (видео);

Нужно только ткнуть пальцем: в Корабельном райадминистрация устранила неудобство по жалобе местного жителя;

«Кто дал право засирать территории вокруг жилых домов»: свалки в Корабельном разрешены райадминистрацией;

Жители Корабельного жалуются на бардак в районе и бездействие местных властей;

«Мусор там — не по колено»… Глава райадминистрации Цуканов считает, что Корабельный — чистый район (ВИДЕО);

На уборку опавших листьев и веток в Корабельном районе в 2021 году направят 2 млн грн

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button