ОбществоПроисшествияТема дня

"Саня, стой, мусор за рулем!". Таксист выложил видео начала "пьяного инцидента" с экс-нардепом Жолобецким

Свидетеля даже не вызвали в суд, оправдавший экс-нардепа

Цей материал також доступний

В соцсети таксист, который в начале 2021 года стал очевидцем «пьяного» инцидента с экс-нардепом Александром Жолобецким, после оправдательного решения суда, куда этого таксиста даже не вызвали как свидетеля, опубликовал видео, на котором слышно, как его пьяный пассажир (Александр Болтянский — прим. ред.), обозвав таксиста несколько раз «пид*расом» (за то, что тот высказался против вождения экс-нардепа в пьяном виде и пообещал вызвать полицию), затем говорит в телефон Жолобецкому, едущему с женой в другой (своей) машине: «Саня, останавливайся, просто останавливайся!.. Всё, стоп! Саня, стоп, проблема!»…

«Шановні мої друзі та знайомі, а також всі інші миколаївці, що читають цей допис. Пропоную Вам ознайомитися та поширити (адже вкотре переконуюсь, що лише резонанс допомагає добитися справедливості), якщо Вам цікава тема п’яних депутатів/колишніх депутатів за кермом, прогнилості суддівської системи, а в даному випадку конкретно про випадок, коли колишній нардеп миколаївець Жолобецький був зупинений після повідомлення, що він бухий їде за кермом. Ну а вчора я прочитав у статті… що його виправдали.

Цікаво те, що за законами, відмова від проходження обстеження на вміст алкоголю в крові в Україні автоматично кваліфікується як те, що людина дійсно їде у стані алкогольного сп’яніння. Напевно, просто суддя Заводського районного суду м. Миколаєва, нешановна пані Притуляк, не є громадянкою України, раз цього не знає.

Так от. Розставлю крапки над «і». Саме я — це той таксист, що зробив виклик на «102». Саме я був головним свідком, якого чомусь навіть не запросили на судові засідання.
На жаль, не збереглося відео з реєстратору. Пропоную Вам ознайомитися лише з фрагментом відео (обережно, нецензурна лексика) з мого автомобіля, де зафіксована розмова з моїм пасажиром, який знаходився до того в компанії Жолобецького. Який кричить: «Саня, проблема», «Саня, стой, мусор за рульом» тощо». (пьяным пассажиром такси был бывший вице-губернатор Николаевской области Александр Болтянский — прим. ред.)

Напомним, в суде сам Болтянский заявлял, что он был пассажиром такси:

«Лена была выпившая, и таксист, который приехал за мной, начал звонить. Куда звонить, я не знаю, но разговор могу передать, какой был: «здесь Жолобецкого жена пьяная, и, наверное, и Жолобецкий пьяный». Но Жолобецкого он даже не видел, на расстоянии… Потом Лена села к Саше в машину, а таксист начал преследовать Жолобецких на своей машине. Какой-то неадекватный таксист. Получается, мне надо было ехать в другую сторону совсем. Потом у нас с ним произошел конфликт, в результате которого он мне брызнул в глаза баллончиком. И дальше я приехал домой, позвонил 102, и сказал, что меня таксист ограбил. Вот и все», – говорил в суде Болтянский.

Таксист Михаил описал подробно, как всё происходило в его машине:

«Ну а далі розповім, як було. Надалі не буду писати слово «бухий в хламину», буду писати, як того вимагає закон: «істота з явними ознаками алкогольного сп’яніння».

Прибувши на адресу Чкалова, 82А, вийшли до мене з під’їзду троє осіб. Жолобецкий, його дружина та їх знайомий. Всі вони вийшли, шатаясь в різні сторони, горлопаня. Жолобецький та його дружина посадили цього чоловіка в моє авто. І почали розповідати «ти ж довези» та інший брєд людей, що мають ознаки алкогольного сп’яніння. Мова у них запліталась, в машині відразу з’явився скажений перегар.

Пасажир навіть не міг згадати свою адресу. На що я йому відразу повідомив, що везти його відмовляюсь та запропонував вийти з автомобіля (людей з такими явними ознаками алкогольного сп’яніння я не вожу).

Далі я побачив, що хитаючись в різні боки, пара, яка складається з істот на ім’я Жолобецький та його дружини направились в бік автомобіля Лексус. На моє здивування, колишній нардеп сів за руль.

Надалі я повідомив істоті в моєму автомобілі, що я викликаю 102, і повідомлю про намір їхати за кермом пана Жолобецького з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Пасажиру запропонував вийти та повідомив, що якщо Лексус таки поїде, я рушу за ним та повідомлятиму працівникам поліції його місцезнаходження.

Далі те, що є на відео. Біля ОПК ми зупинилися, істота в моєму автомобілі вийшла та пересіла до Жолобецького. Той вийшов розбиратися зі мною «А шо случілось», але коли почув, що в цей момент мені подзвонили з поліції, щоб дізнатися, де ми, відразу поїхав. Я рушив за ним.

Екіпаж поліції зупинив автомобіль із Жолобецьким за кермом в р-ні 5 кутів. Після розмови поліцейських із водієм, я підійшов до працівників поліції та спитав, чи я потрібен екіпажеві для надання показів чи пояснень. Хлопці з патрульної поліції попросили залишитися, якщо маю таку можливість, та розповіли мені, що вони повідомили водієві, що очікують на екіпаж, який має «Драгер». Далі за кілька хвилин, коли поліцейські відійшли трошки від автомобіля Лексус (с Жолобецким за рулем, — прим. ред.), останній різко рушив уперед та почав тікати. Поліцейські поїхали за ним, та закінчилось все це тим, що ми бачили у новинах.

Тож отак воно було насправді. Виходить, для колишніх депутатів втеча з місця зупинки екіпажем не є відмовою від проходження експертизи».

Очень удивляет, почему свидетеля, который совершал вызов полиции на правонарушение, даже не вызвали в суд.

«Також риторичне питання, чому я не був жодного разу запрошений до судових засідань. Адже я наступного дня від цієї ситуації, був у відділі поліції, давав всі покази, надавав відео, що маю, розмови та залишав свої контактні дані», — отметил небезразличный водитель такси.

Напомним:
Суд в Николаеве полностью оправдал экс-нардепа Жолобецкого в «пьяном конфликте» с полицией

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. И на что можно надеяться в этой стране? Уже пора на вилы ставить этих Желобецких и их подобным. А таксист молодец правильные вещи говорит, вот он реальный патриот, не засал, вот такие люди не проходят мимо когда у других беда.

  2. Потому что в этой стране сука,не одни законы не работают,чем жалобецкий лучше обычного человека?резонанс такой ещё сделали,забрать у суки всё имущество наворованное и на 5 лет отправить в лагеря так что бы подумал... ребята мне порой стыдно что я в этой стране родился и живу... полиция,медицина, законы, отношения банально к друг другу,вот просто ничего нет и нерабочее

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button