Пригоди

Зрадник встановив камери: за морпортом в Миколаєві стежив місцевий електрик

Йому загрожує довічного позбавлення волі

Цей материал також доступний

7 червня 2024 року Миколаївська обласна прокуратура  повідомила що затвердила та направила до суду обвинувальний акт проти 32-річного жителя міста Миколаєва за державну зраду, вчинену в умовах воєнного часу.

Під час слідства було встановлено, що обвинувачений, який працював електриком у місцевій компанії, на початку 2023 року був звербований спецслужбами країни-агресора. Ворожа діяльність спрямовувалася на об’єкти дислокації Збройних Сил України, а також на військові кораблі та морські судна торговельного флоту України, які перевозили агропродукцію.

Нагадаємо, ми писали: Шпигував за кораблями ЗСУ поблизу Миколаївського морпорту: затримано ще одного російського інформатора

Фігурант встановив кілька камер для таємного відеоспостереження на технологічних спорудах біля морського порту з метою забезпечення постійної онлайн-трансляції морського та річкового трафіку з можливістю дистанційного доступу для ворога. Крім того, підозрюваний був зобов’язаний знаходити блокпости ЗСУ, включаючи військові лікарні та навчальних центрів.

У лютому 2024 року було заарештовано агента рф «на гарячому» при встановленні ще однієї вебкамери.

Підозрюваний перебуває під вартою і може бути засуджений до довічного позбавлення волі. Досудове розслідування здійснювалось СБУ в Миколаївській області.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Гнилой человек ____пусть гниет всю жизнь ! Туда ему дорога ....Давай до свидания .такие никому не нужны .ни ЧЕРТУ ни БОГУ !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button