Суспільство

На допомогу сусідам: в Миколаєві відкрився гуманітарний хаб для херсонців

За офіційними даними, майже 34 тисячі мешканців Херсонщини переїхали до Миколаївської області

Цей материал також доступний

У Миколаєві 6 червня 2024 року відкрився новий гуманітарний центр, створений для підтримки людей, які були змушені покинути Херсонську область. Центр відвідали керівники обласних управлінь Олександр Прокудін з Херсона та Георгій Решетилов з Миколаєва, щоб побачити, як працює новий заклад.

За даними голови Херсонської ОВА, Олександра Прокудіна, центр, крім психологічної та правової допомоги, також надає продуктові, гігієнічні та інші необхідні набори. На території центру працює дитячий куточок для малюків з Херсонщини, а також планується відкриття центру зайнятості. За офіційними даними, майже 34 тисячі мешканців Херсонщини переїхали до Миколаївської області.

“Кількість зареєстрованих ВПО з нашого регіону на території Миколаївської області більша, ніж у будь-якій іншій та становить майже 34 тисячі осіб. Щодо діяльності хабу – на сьогодні вже зареєстровано 500 сімей на отримання гуманітарної допомоги. Я впевнений, що цей простір стане надійним майданчиком для отримання як необхідної допомоги, так і достовірної інформації щодо новин з Херсонщини”, – повідомив керівник обласного управління Прокудін.

Офіс гуманітарної допомоги Херсонщини розташований за адресою: місто Миколаїв, вулиця Генерала Карпенка, 46 (Готель “Турист”).

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 15:00.

Для отримання допомоги можна зателефонувати за номером 0800 33 0951 або заповнити анкету за посиланням.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button