Пригоди

57-річний водій шкільного автобуса ґвалтував одеських хлопчиків

За скоєне правопорушнику загрожує довічне позбавлення волі

Цей материал також доступний

Мати одного з потерпілих хлопчиків звернулася до поліції та розповіла про те, що її син розкрив їй про те, що з ним сталося.

Головне управління Національної поліції в Одеській області повідомило, що екіпажі місцевого поліцейського відділу встановили: Протягом декількох місяців 2023 року, під видом ігор у картки, водій шкільного автобуса віком 57 років, використовуючи довіру серед учнів однієї з гімназій у місті Одеса, залучав хлопчиків віком 12-13 років до свого будинку, де вчиняв з ними дії сексуального характеру.

Було виявлено, що троє учнів ліцею стали жертвами злочинця.

У ході кримінального розслідування, яке розпочали слідчі у зв’язку з цим випадком, було проведено серію судових експертиз і зібрано достатню кількість доказів, що стверджують причетність чоловіка до вчинених злочинів.

Під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури слідчі поліції висунули фігуранту обвинувачення за ч.ч. 4 та 6 ст. 153 Кримінального кодексу України – у сексуальному насильстві, вчиненому щодо особи, яка не досягла 14 років, незалежно від її добровільної згоди, зокрема повторно, та ч. 6 ст. 152 Кримінального кодексу України – у зґвалтуванні, вчиненому щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, зокрема повторно, особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 153 ККУ.

Суд, за клопотанням поліцейських, вирішив утримати чоловіка під вартою як запобіжний захід. Обвинувальний акт направлено до суду.

Обвинуваченому може бути призначено покарання у вигляді 15 років ув’язнення або довічного ув’язнення за вчинені злочини.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button