Пригоди

Зілля на майже 2,5 мільйони зберігав у себе 27-річний наркоторговець в Миколаєві

Фігуранту загрожує до 12 років ув’язнення

Цей материал також доступний

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю обласного главку поліції спільно зі слідчими Миколаївського райуправління поліції та фахівцями кримінального аналізу викрили злочинну діяльність 27-річного мешканця обласного центру, який збував наркотики через канал в одному з месенджерів. За процесуального керівництва окружної прокуратури Миколаєва фігуранту повідомили про підозру, – передає 23 травня 2024 року відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного поліцейські вилучили понад три кілограми психотропів та наркоречовин. Серед них були:

  • Пакет із канабісом.
  • Різнокольорові згортки із наркоречовиною.
  • Великі zip-пакети з речовиною білого, зеленого кольору та кристалічною речовиною.
  • Згортки із порошкоподібною речовиною.
  • Упаковки порожніх zip-пакетів для фасування наркотиків.
  • Електронні ваги.
  • Різнокольорові ізоляційні стрічки.
  • Мобільний телефон.

Під час експрес-тесту криміналісти встановили, що вилучені речовини є нарковмісними. Весь вилучений матеріал направили для проведення відповідних експертиз. Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить понад 2 500 000 гривень.

Слідчі затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва окружної прокуратури Миколаєва йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин в особливо великих розмірах. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button