Пригоди

На Миколаївщині чотири людини займалися наркотиками у великих обсягах

ФОТО

Цей материал також доступний

Миколаївська обласна прокуратура підготувала та передала до суду обвинувальний акт проти організаторки та чотирьох членів злочинної групи. Їх звинувачують у виготовленні, зберіганні з метою продажу та самому продажу небезпечної психотропної речовини у великих обсягах (ч. 3 ст. 307 КК України ).

Прокуратура повідомила, що під час розслідування було встановлено, що 39-річна жінка з міста Южноукраїнськ запропонувала своїм знайомим чоловікам у віці від 32 до 52 років та 36-річній жінці взяти участь у злочинній діяльності, яка полягала у незаконному виготовленні та подальшому збуті особливо небезпечної психотропної речовини PVP.

Організаторка угруповання забезпечувала закупівлю обладнання, хімічних речовин та інших матеріалів, необхідних для виробництва психотропної речовини. Вона також знайшла житлове приміщення в одному з сіл Арбузинської територіальної громади, де група виготовляла синтетичний наркотик і потім реалізувала його в місті Южноукраїнськ та Вознесенському районі.

Під час санкціонованих обшуків вилучено близько 100 грамів психотропної речовини PVP, а також прекурсори та інші необхідні речовини для виготовлення психотропної речовини, приладдя для виготовлення психотропної речовини, мобільні телефони. Усі затримані знаходяться під вартою.

Поліція ГУНП у Миколаївській області веде передсудове розслідування, яке оперативно супроводжується Службою безпеки України у цій же області. Зловмисникам , які винні у цьому,загрожує  до 12 років ув’язнення, а також конфіскація їх майна.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button