Суспільство

Молодому мешканцю Миколаєва оголошено підозру після вилучення 20 пакетиків наркотиків

Чоловіку може бути призначено до восьми років ув'язнення

Цей материал також доступний

Під час патрулювання території обласного центру співробітники відділення поліції № 2 Миколаївського районного управління виявили чоловіка, який почав проявляти підозрілу поведінку.

Поліція Миколаївщини повідомляє, що під час зупинки молодика для перевірки документів та проведення поверхневого огляду було виявлено 20 згортків,  попередньо, з наркотичною речовиною.

Криміналісти під час експрес-тесту підтвердили, що речовина з виявленого пакетика зеленого кольору є рослинного походження та наркотична. Фігуранта затримали відповідно до статті 208 КПК України.

Під час слідчо-оперативних заходів встановлено, що затриманий працював як закладник для інтернет-магазину, поширюючи наркотичні засоби в Миколаєві.

За узгодженням із прокуратурою слідчі повідомили молодику про підозру за ознаками ч. 1 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Чоловіку може бути призначено до восьми років ув’язнення.

Суд найближчим часом розглядатиме питання про застосування запобіжного заходу щодо підозрюваного.

Всі вилучені предмети були направлені правоохоронцями на експертизу.

Поліцейські розслідують, як наркотики потрапили до фігуранта.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button