Пригоди

Вбивство сина сокирою: поліція на Миколаївщині завершила розслідування

Може бути призначено покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі

Цей материал також доступний

Справа за 5 лютого 2024 року, де мешканець Снігурівської громади зателефонував на лінію поліції, повідомивши про те, що у своєму будинку він заподіяв смертельні поранення своєму синові.

Нагадаємо, ми писали:
Наніс смертельні удари сокирою: на Миколаївщині поліцейські затримали чоловіка за вбивство сина

22 квітня 2024 року управління поліції повідомило, що під час проведення комплексу слідчо-оперативних заходів було встановлено, що чоловік, будучи у стані алкогольного сп’яніння, втягнувся у сварку зі своїм 43-річним сином. Під час цієї сварки він схопив сокиру і наніс кілька ударів потерпілому по голові, що призвело до його смерті.

Співробітники відділення поліції № 2 Баштанського районного відділу здійснили затримання підозрюваного відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – “Умисне вбивство”.

Досудове розслідування завершено, і обвинувальний акт було направлено до Снігурівського відділу Баштанської окружної прокуратури. Далі суд вирішить подальшу долю злочинця, за який може бути призначено покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button