ПолітикаСуспільствоТема дня

"Чукча - не читатель", - Сєнкевич розкритикував миколаївців, цитуючи радянський анекдот

"Я розумію, що чукча - не читатель, чукча - писатель", - мер міста

Цей материал також доступний

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич звернувся до жителів міста через свій Telegram-канал, відповідаючи на численні коментарі стосовно нібито відчутих вибухів, яких, за його словами, не було.

Сєнкевич стверджує, що ніяких вибухів у Миколаєві не реєстрували, а звинувачення він вважає безпідставними. “Я повідомив, що на території Миколаєва сьогодні не зафіксовано жодних вибухів. І почалося в коментарях: ‘Був вибух’, навіть дим хтось бачив. Шановні! Якщо я в офіційному каналі пишу, що на території міста не було зафіксовано вибухів – це означає, що на території міста вибухів не було!”, – заявив Сєнкевич.

Мер також закликав громадян не створювати паніку і спиратися на офіційні джерела інформації.

Я розумію, що чукча – не читатель, чукча — писатель, але те, що ви читаєте, будь ласка, аналізуйте. Розвивайте ваше критичне мислення. Слухайте офіційні канали та довіряйте офіційним джерелам інформації, які ведуться офіційними людьми, а не невідомо ким і невідомо як”, – додав він.

Зауваження про “чукчу” мер зробив, звертаючись до тих, хто сіє сумніви та поширює неперевірену інформацію, натякаючи на відому радянську анекдотичну фразу про самодостатнього, але неосвіченого письменника.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button