Пригоди

Наніс смертельні удари сокирою: на Миколаївщині поліцейські затримали чоловіка за вбивство сина

Триває досудове розслідування

Цей материал також доступний

5 лютого 2024 року до відділення поліції № 2 Баштанського районного відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця Снігурівської громади про те, що у своєму будинку він заподіяв смертельні поранення синові, про це повідомляє пресслужба відділу.

На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи та судово-медичний експерт, які виявили у помешканні заявника без ознак життя 43-річного чоловіка. За попереднім висновком судово-медичного експерта, його смерть настала внаслідок ушкодження черепа.

“Правоохоронцям 66-річний зловмисник розповів, що він перебував стані алкогольного сп’яніння. Коли прийшов син, між ними виникла сварка, під час якої фігурант схопив сокиру та завдав нею декілька ударів потерпілому по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці події”, – йдеться в повідомленні.

Зловмисника слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З будинку вилучили знаряддя вчинення злочину – сокиру, яку направили на експертизу.

Слідчі під процесуальним керівництвом Снігурівського відділу Баштанської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button