СуспільствоТема дня

В три рази менше коштів виділено на Корабельний район в 2024 році, - Цуканов

ВІДЕО

Цей материал також доступний

Бюджет Корабельного району міста Миколаєва, порівняно з минулим роком, значно зменшився. Про це для читачів Кorabelov.info розповів голова районної адміністрації Олександр Цуканов.

“Є небагато замовлень, які були від мешканців і ми не встигли реалізувати за 2023 рік – це дві дороги в приватному секторі. Тому…

В цьому році на капітальні видатки в районі виділено в три рази менше коштів. І ті об’єми, які є, я так планую виконати на протязі двох-трьох місяців”, – зазначив, не вдаючися в подробиці, керівник району.

Трошки докладніше Олександр Цуканов розповів про види робіт, які контролює адміністрація. Один з них – це санітарний стан району:

“Ми контролюємо, а також виконуємо згідно розподілу обов’язків, які закріплені. В основному, зелені зони на магістралях – це закріплено за “Парками і скверами” (КП “Миколаївські парки”, – прим. ред.); те що стосується ТБО (в тому числі контейнерні майданчики для сміття коло багатоповерхівок і те, що складають люди біля цих контейнерів) – це КП “Обрій”.

Що стосується звалищ, які з’являються: якщо це зона, яка не має власника чи відповідальної особи, – то це прибираємо ми. В основному, звернення ідуть через контакт-центр, я їх особисто відслідковую. Є звернення безпосередньо від громадян, є від екоінспекції. Це все (сміття, – прим.) прибирається. Магістральні дороги – в задовільному стані (те, що стосується санітарного стану)…

Обрізкою гілок і покосом з 2023 року займається у нас в місті комунальна установа “Парки і сквери”, – додав Олександр Цуканов.

Нагадаємо, ми писали: “Гниє та смердить”: в Корабельному районі біля супермаркету вже давно лежить дохла собака. Після цієї публікації мешканці району в коментарях зазначили, що це – не поодинокий випадок, коли трупи тварин довго не прибираються з вулиць.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button