ПригодиТема дня

"Хлопчик, 14 років — убило", - очевидці про наслідки атаки рф на Миколаїв

Через обстріл у місті загинули 4 цивільних

Цей материал також доступний

11 квітня 2024 року у Миколаєві внаслідок влучання російського снаряда загинули четверо цивільних. У будинках людей пошкоджені вікна, двері, стелі та стіни.

В автомобілях, що перебували поруч з місцем влучання, повилітали вікна.

Олександр разом зі своїм товаришем проїжджав на автомобілі: у той момент ракета влучила за п’ятнадцять метрів від них. Чоловіки не травмувалися, втім перебували у шоковому стані. Про це повідомляє Суспільне.

“Зліва був великий вибух. Ми спочатку злякалися, повилітало скло. Потім ми вийшли, побачили, що відбувається, люди панікують, і почали відходити до безпечного місця. Не страшно, більше якийсь шок був, наче у якомусь фільмі. Вибух, і наче контузія, а так все нормально”, — каже очевидець удару.

Внаслідок вибуху пошкоджені багатоповерхівки та приватні будинки. В оселі Олени повилітали вікна та двері. На момент обстрілу вдома перебувала донька з дворічною онукою.

“Я була на роботі. Вони все це бачили, вони спали у кімнаті. Дах тільки зібралися робить — знов те саме. Це вже який — четвертий раз. Ми тільки почали укріплювати дах, щоб потім можна було крити. Вхідні двері, стеля, у хаті вже повідходили геть і вікна повідходили від стін”, — розповідає жителька.

“Ось тут з нашого двору 84-го, хлопчик 14 років — убило. Бахнуло, навіть не було сирени. Тривоги не було”, – повідомила Олена.

Серед пошкоджених домівок будинок Людмили. Уламок від боєприпасу влучив у розетку, каже жінка.

“Ще більше, чим минулого разу. Стеля у ванній взагалі майже впала. Все оно валяється, телевізор на підлозі. Вікна повибивало. Коло літньої кухні (перебувала Людмила — ред.), слава Богу, там. А вона у нас, напевно, за метрів 50 звідси”, — розповідає Людмила.

На місці події травмованим допомагали волонтери загону швидкого реагування Червоного Хреста, говорить Павло Бузник.

“При прибутті на місці було декілька поранених, які мали критичні кровотечі. Їм була надана перша допомога, по зупинці критичних кровотеч, та оперативна передача до швидких”, — додає волонтер.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button