Пригоди

Бив по голові та душив подушкою: у Львові затримали киянина за вбивство жінки з Миколаєва

Чоловіку загрожує покарання від семи до 15 років позбавлення волі

Цей материал також доступний

Ввечері 5 квітня 2024 року на оперативну лінію 102 звернулась 58-річна львів’янка. За словами заявниці, у квартирі в одному з будинкі Львова, яку вона здавала в оренду, вона виявила тіло орендарки – 51-річної жительки міста Миколаїв, без ознак життя. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На тілі жінки поліцейські виявили сліди насильницької смерті, а саме – задушення. До розкриття злочину були задіяні оперативники Управління кримінального аналізу та кінолог зі службовим собакою. Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування зловмисника. До затримання також були задіяні спецпризначені поліції Львівщини.

Завдяки проведеній роботі правоохоронці затримали підозрюваного в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 29-річний мешканець Києва. Також встановлено, що ввечері 4 квітня між затриманим та загиблою виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жертві кількох ударів руками по голові, потім задушив подушкою та втік.

Підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, за що йому загрожує покарання від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі підозрюваний перебуває під вартою, досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button