Пригоди

Рік умовно з конфіскацією телефона: чоловіка засудили за пересилання порнографії 

Чоловік звантажив з інтернету та надіслав відеоролики знайомій, які вона переглянула

Цей материал також доступний

Суд засудив Петра Антонишина, жителя Збаража, який надсилав порнографічний контент своїй знайомій. Про це йдеться у вироку Збаразького районного суду Тернопільської області від 13 березня 2024 року. Слідчі правоохоронних органів, встановили, що загалом чоловік завантажив на свій мобільний телефон п’ять порно відеозаписів, після чого переслав їх жінці у Telegram.

“В період з 2 січня по 8 січня 2024 року перебуваючи за місцем свого проживання, за допомогою власного мобільного телефону моделі «MiA2 Lite», підключився до мобільного інтернету оператора «KYIVSTAR», завантажив чотири відеозаписи, які відносяться до продукції порнографічного характеру, і які почав зберігати у пам`яті свого мобільного телефону з метою подальшого розповсюдження”, – йдеться у вироку.

Зазаначється, що 8 січня 2024 року о 14 годині 46 хвилин, обвинувачений через Telegram надіслав своїй знайомій три відео. Однак, на цьому чоловік не зупинився:

“13 січня 2024 року обвинувачений, перебуваючи вдома, завантажив два порноролики. Того ж дня в обідню пору він переслав їх своїй знайомій, які остання переглянула”, – зазначають у вироку.

Під час судового розгляду Петро Антонишин визнав свою провину та щиро розкаявся у скоєному. Суд призначив йому умовне покарання на один рік замість позбавлення волі на три роки, враховуючи його співпрацю зі слідством та розкаяння.

Крім того, суд вирішив конфіскувати мобільний телефон чоловіка, щоб запобігти подібним діям у майбутньому. Наразі рішення суду може бути оскаржено через апеляційну скаргу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button