Пригоди

27-річний житель Миколаєва зберігав понад 40 відеофайлів дитячої порнографії

Чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі

Цей материал також доступний

Під час слідчих дій правоохоронці встановили, що 27-річний житель Миколаєва зберігав понад 40 відеофайлів, які, згідно з висновком експертів, містять матеріали дитячої порнографії.

Під час проведення санкціонованого обшуку за адресою проживання підозрюваного правоохоронці виявили речові докази та комп’ютерну техніку, на якій знаходилися відеозаписи забороненого змісту.

Слідчі Миколаївського районного управління поліції повідомили підозрюваному про підозру за статтею 301-1 Кримінального кодексу України “Умисне одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем чи технологій або умисне її придбання, або умисне зберігання, ввезення в Україну, перевезення чи інше переміщення дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження”.

На даний момент поліцейські завершили досудове розслідування даного кримінального провадження. Прокурори окружної прокуратури Миколаєва затвердили та направили обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.

За вчинене кримінальне правопорушення підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button