Суспільство

Депутатка з Корабельного району увійшла в ТОП-5 конкурсу краси та допомогла цим ЗСУ

Завдяки пожертвам вдалося зібрати 18 340 гривень

Цей материал також доступний

У Києві 26 березня 2024 року відбувся благодійний конкурс краси “Charity Queen of Ukraine”, де виступала депутатка Миколаївської міської ради, мешканка Корабельного району та волонтерка Єлізавета Тріщанович, яка представляла наше місто. Всі охочі могли підтримати нашу представницю, зробивши це за посиланням на сайті конкурсу, голосуванням був донат, або можна було віддати голос-донат одразу на благодійну банку.

На своїй сторінці Єлізавета повідомила, що завдяки пожертвам вдалося зібрати 18 340 гривень на підтримку Збройних Сил України. Вона заявила, що пізніше представить звіт у формі фотографій про надану допомогу нашим хлопцям.

Вона увійшла до п’ятірки у конкурсі “Charity Queen of Ukraine”. Проте отримала особливу відзнаку – стала Амбасадором «Асоціації королев України».

“Дякую вам за підтримку. Далі плануємо їхати до Швейцарії, але поки не знаю. Дуже багато справ в нашому місті по фонду. Хлопці чекати не будуть✌️. Дякую, дякую всім вам, дуже щаслива отримати таку відзнаку❤️”, – подякувала дівчина за підтримку.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button