Пригоди

Мешканець Снігурівщини, якому вибух призвів до втрати пальців, зберігав у своєму будинку значний арсенал

Поліції виявили та конфіскували уламки та рештки від реактивного двигуна

Цей материал також доступний

У недавньому інциденті в Снігурівській громаді сталася трагічна подія де за інформацією від поліції, 49-річний мешканець Снігурівської громади отримав серйозні травми під час спроби розібрати вибуховий пристрій у своїй господарській будівлі. Цей нещасний випадок призвів до множинних тілесних ушкоджень, ампутації пальців та госпіталізації потерпілого.

Нагадуємо ми писали:

У Миколаївщині чоловік отримав травму, втративши пальці при спробі розібрати снаряд 

На місці події експерти з вибухотехнічної служби поліції виявили та конфіскували уламки та рештки від реактивного двигуна протитанкової гранати РПГ – 22, а також 26 різних видів вибухонебезпечних боєприпасів, включаючи підривачі, бронебійно-запальні набої великого калібру, реактивно-штурмові та осколково-фугасні гранати.

бронебійно-запальні набої

Після отримання тілесних ушкоджень, слідчі з відділення поліції № 2 Баштанського райвідділу розпочали кримінальне розслідування. В даний момент поліцейські знаходяться на етапі встановлення джерела отриманих вибухонебезпечних предметів у потерпілого. Розслідування продовжується у передсудовому порядку.

З початку поточного року на території Баштанського району, зокрема на Снігурівщині, сталися три інциденти підриву цивільних осіб на вибухових пристроях, в результаті чого постраждали шестеро людей, з них двоє загинули.

“Шановні громадяни! Правоохоронці вкотре закликають мешканців Баштанського району бути вкрай обережними при виявленні невідомих предметів, особливо на деокупованих територіях та в місцях, де велись активні бойові дії. Утримайтесь від відвідування необстежених саперами територій. Якщо ви натрапили на підозрілий предмет або ззовні схожий на вибухонебезпечний, не наближайтесь до нього, не намагайтесь його пересувати, розбирати або самостійно знешкоджувати. За можливості обгородіть місце знахідки та обов’язково повідомте до поліції на спецлінію 102 або до служби порятунку – 101. Не підпускайте сторонніх осіб до небезпечної знахідки. Завжди пам’ятайте, з вибухонебезпечними предметами можуть працювати лише професіонали — це справа лише спеціально навчених фахівців!”, – закликає поліція.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button