Суспільство

Депутатка з Корабельного району представлятиме Миколаїв на благодійному конкурсі краси

Зібрані кошти підуть на потреби однієї з військових бригад. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Депутатка Миколаївської міської ради, яка проживає в Корабельному районі, Єлізавета Тріщанович представлятиме наше місто на благодійному конкурсі краси «Charity Queen of Ukraine», який відбудеться в Києві 26 березня 2024 року. Всі зібрані кошти будуть направлені на потреби однієї з військових бригад ЗСУ. Про це Єлізавета повідомила на своїх сторінках у соцмережах.

“Я – волонтерка: з перших днів війни займаюсь допомогою нашим військовим. Тому наразі я як жінка беру участь у благодійному конкурсі краси, ціль якого – зібрати кошти для 68-ї окремої механізованої бригади ЗСУ. Я буду представляти місто Миколаїв, подія відбудеться у Києві. 26 березня будуть обирати фіналістку саме за голосуваннями”, – каже Єлізавета.

Всі охочі підтримати представницю Миколаєва можуть зробити це за посиланням на сайті конкурсу.

“Хочу наголосити на тому, що голосування – це є донат, це є збір для наших військових. Тому прошу підтримати мою кандидатуру”, – зазначає Єлізавета.

Або можна віддати голос-донат одразу за посиланням на благодійну банку.

ДОВІДКА: «Charity Queen of Ukraine» – це всеукраїнський конкурс краси, створений Асоціацією Королев, як потужна платформа для самореалізації та благодійної ініціативи.

“Метою конкурсу є популяризації української жіночої вроди, як в Україні, так і за її межами, адже наші переможці є фіналістками світових конкурсів краси”, – зазначають організатори.

Нагадаємо: Єлізавета Тріщанович пройшла в міськраду від партії “ОПЗЖ” та представляє там мешканців Інгульського району (балотувалася за місцем своєї роботи в аптеці).

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button