Суспільство

Після звернення мешканців Корабельного на урядову лінію: вишукуються кошти на ремонт ліфту

Веже майже пів року не працює ліфт за дресою: вул. Металургів, 34

Цей материал також доступний

Ситуація з поламанами ліфтами у Корабельному районі міста Миколаєва все ще не вирішена. Як ми раніше повідомляли, вже близько пів року містяни скаржаться на не справний ліфт в 2-му під’їзді багатоповерхового будинку, розташованого за адресою: вулиця Металургів, 34. Після багатьох скарг та звернень до міської влади і жодної адекватної реакції на проблему, мешканці будинку 12 лютого 2024 року звернулись на урядову “гарячу лінію”.

Нагадаємо, ми писали: “Заручники в своїх квартирах”:
мешканці Корабельного кілька місяців – без ліфту

Департамент ЖКГ Миколаївської міськради 27 лютого надіслав одній з мешканок багатостраждального під’їзду листа “Про розгляд звернення”, підписаного начальником управління сталого розвитку міста Володимиром Ніколайчуком.

Відповідь на скаргу на Металургів, 34

“За інформацією, наданою ліфтовою компанією ТОВ “Елестек”, роботу ліфта у другому під’їзді житлового будинку за вищевказаною адресою було призупинено у зв’язку з виходом з ладу ліфтового обладнання (згорів силовий двигун).

Для забезпечення мешканців другого під’їзду будинку №34 по вул. Металургів належними житловими умовами, на даний час вишукується можливість фінансування робіт по ремонту ліфта за вказаною адресою”, – йдеться в листі.

Між тим мешканці будинку повідомляють, що ліфт і досі не працює.

“Дякую за підтримку, але ніхто наш ліфт ремонтувати не збирається”, – написала до нашої редакції Ольга Д. 19 березня.

Раніше редакція Кorabelov.info повідомляла про скарги місцевих мешканців на відсутність справних ліфтів за адресами: Металургів, 34 та Новобудівна, 1.

Варто зазначити, що ліфт по вул. Новобудівній запрацював у лютому 2024 року лише після звернення мешканців будинку на цілодобову Урядову “гарячу лінію” за номером: 1547. Після цього у ТОВ “Елестек” з’явились гроші на вирішення проблеми.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button