Пригоди

"Путінська "операція" у Крокусі: грандіозний фінал з непередбачуваними наслідками

В Підмосков’ї стрілянина в концертному залі Крокус сіті холл викликала хвилю обурення та страху серед громадськості. Російські ЗМІ повідомляють про значну кількість жертв у результаті цього жахливого інциденту.

19:44 – перші повідомлення з’явилися про стрілянину, за даними російських пабліків, на момент 20:19 кількість загиблих склала 40 осіб, та близько 100 поранених. Не виключено, що ці цифри зростуть, оскільки повідомляється про проблеми з евакуацією поранених.

Події цього вечора шокували не лише Росію, але й всю міжнародну спільноту. Представник ГУР України Андрій Юсов назвав трагедію “свідомою провокацією спецслужб Путіна“. За його словами, це спланована акція, про яку міжнародна спільнота була попереджена. Водночас, озброєна антипутінська опозиція висловила звинувачення на адресу режиму Путіна, вказуючи на його причетність до організації теракту.

У цій трагічній ситуації важливо зберігати критичне мислення і не піддаватися на провокації, оскільки подібні злочини спрямовані на дестабілізацію ситуації та посів розбрату між народами.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button