СуспільствоТема дня

"Заручники в своїх квартирах": мешканці Корабельного кілька місяців - без ліфту

Звернення передано “на виконання” в ТОВ "Елестек"

Цей материал також доступний

Вже в котре мешканці багатоповерхівки, яка розташована в Корабельному районі міста Миколаєва за адресою вулиця Металургів, 34 скаржаться на неробочий ліфт. Ліфт перестав працювати ще з 4 листопада 2023 року. Так 12 березня 2024 року нову скаргу опублікувала в Facebook-групі Contact Center при Миколаївській міській раді мешканка будинку, яка проживає на 8-му поверсі:

“Куди звертатися ще!? Я мешканка будинку за адресою місто Миколаїв, Корабельний район, вулиця Металургів, 34 !!! З листопада 2023 в нас не працює ліфт, куди тіки не звертались – або тиша, або не має коштів!

Я колишня військовослужбовця ЗСУ і зараз на 8 місяці вагітності!!! Я ледве можу піднятися в квартиру, так як живу на 8 поверсі! Вибачте, але я навіть не можу сходити до лікаря, бо кожен вихід і підняття в квартиру – це велике навантаження!!! Мені скоро народжувати і мені дуже страшно, що я навіть не зможу спуститися чи ще щось! В нашому домі , купа пінсеонерів, деякі ледве пересуваються , купа маленьких діток, матусь з візочками ! Люди справжні заручники в своїх квартирах, тому що не можуть зайвий раз вийти на вулицю і притягти хочаб бутель питної води!

Благаю допомогти в вирішенні цього питання! Будь ласка, допоможіть”, – повідомила жінка.

“Contact Center при Миколаївській міській раді” передав звернення “на виконання” в ТОВ “Елестек”. Станом на 13 березня звернення в роботі буде, ще більше двух днів.

Раніше редакція Кorabelov.info повідомляла про дві скарги місцевих мешканців на відсутність справних ліфтів за адресами: Металургів, 34 та Новобудівна, 1.

Варто зазначити, що ліфт по Новобудівній запрацював у лютому 2024 року лише після звернення мешканців будинку на цілодобову Урядову “гарячу лінію” за номером: 1547. Після цього у ТОВ “Елестек” з’явились гроші на вирішення проблеми.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button