СуспільствоТема дня

Мешканців перших поверхів змушують платити за ліфт - люди в Корабельному обурені

Керівник управляючої компанії виступив на зборах жителів багатоповерхівки. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Мешканці перших поверхів багатоквартирних будинків у Корабельному районі міста Миколаєва, які обслуговує управляюча компанія “Лиман” (зареєстрована по вул. Океанівській 29.05.2020 року), кажуть, що вже кілька місяців у “платіжках” надходять розрахунки по сплаті за обслуговування ліфта. В суботу, 17 лютого 2024 року, відбулися загальні збори з цього приводу для жителів багатоповерхівки по вул. Океанівській, 28.

“Платіжки за ліфт йдуть уже три місяці, а збори – тільки сьогодні”, – каже один з обурених мешканців будинку в коментарі для Кorabelov.info.

Намагався пояснити людям ситуацію керівник керуючої компанії “Лиман” Володимир Гаркун. Мовляв, всі мешканці будинку – його власники, і неважливо, чи користуються вони ліфтом чи чимось ще, – все одно повинні сплачувати за обслуговування всіх приміщень в багатоповерхівці: і житлових, і нежитлових.

Керівнику ТОВ “УК ЛИМАН” довелося відповісти також на питаня однієї з мешканок будинку, чому не зроблено, як було обіцяно раніше, перерахунок за той час, коли ліфт не працював:

– Володимир Іванович, а за те, що коли в нас почалися обстріли і були відключені ліфти? Ви казали, що буде зроблено перерахунок.

– Коли? Ні, перерахунок не буде робитися… Значить, дивіться. Я, звісно, все як би розумію в цьому плані взагалі. Але давно вже ми працюємо за іншою схемою. Ті кошти, які ви сплачували за ліфт, коли він стояв, йдуть у накопичувальний фонд, взагалі-то кажучи. Усі економії, які там були… Як ви думаєте, за які кошти робиться ремонт і все інше?, – відповів Володимир Гаркун.

ДОВІДКА: Володимир Іванович Гаркун колись очолював КЖЕП-24, який давно вже ліквідовано міською владою, потім мер Сєнкевич назначив (з 25.03.2019 року) Гаркуна директором КП ДЕЗ «Океан», а з травня 2020 року він керує управляючою компанією “Лиман” (розмір статутного капіталу складає 1 000 грн).

Читайте також:
Мешканці Корабельного багато років платять “за ліфт”, а як він зламався – допомоги НУЛЬ

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button