СуспільствоТема дня

Сміття, недопалки та сморід: жахливий стан зупинки-укриття в Корабельному районі

"Таке і на вулицях скрізь", - зазначають містяни

Цей материал також доступний

Редакція Кorabelov.info продовжує інспектувати стан укриттів в Корабельному районі міста Миколаєва. На цей раз перевірка торкнулась захисного укриття розташованого в громадському місці біля зупинки “Океанівська”.

Сморід, сміття, недопалки на підлозі та різні написи на стінах та лавці – у такому стані нашого журналіста зустрічає укриття. Все це говорить, про те, що місце, яке повинно захищати громадян від ракет довгий час не прибирали комунальні служби.

Висловили свої думки, щодо стану зупинки-укриття й інші містяни. Було й повідомлення про те, що укриття раніше було зачинене:

“Туди заходити гидко, сморід просто жахливий”, – зазначає Світлана Ч.

“А коли його відкрили? Постійно просили адміністрацію району відкрити, так ні, висів замок і до сьогодні жодного разу не бачила, щоб відкрито було”, – Анжеліка.

Не обійшлось і без спорів. Люди розділились у своїх думках на дві категорії – ті хто вважає, що проблема у самих містянах. Та тих, хто вважає, що місцева влада повинна прибирати вчасно укриття:

“Коли люди – бидло то так і відбувається… Самі собі гадять”, – вважає Вікторія П.

“Так якщо там взагалі не прибирати, то так і буде”, – Дмитро.

“А не треба гадить. Кому потрібно після когось прибирати. Кожен після себе прибрати не може? В Україні що кацапня живе? Це ті де сплять, там і ср#ть”, – вважає наша підписниця.

“Що означає навіщо комусь прибрати, за це гроші сплачуються”, – Дмитро.

“Таке і на вулицях скрізь – люди не бачать урни для сміття”, – Ірина Л.

“Була проїздом у Кривому Розі. Там проблему таких укриттів вирішено геніально. Біля кожного стоїть біотуалет, безкоштовний та відкритий. Вуаля, нікому не потрібно використовувати укриття не за призначенням”, – розповіла Ірина.

“Що влада, що народ не вміють поважати себе та оточуючих, свині…”, – Владислав.

“Ну, а де поліція ходить? Можуть лише бабусь на базарі штрафувати”, – Олександр.

“Позорище! І люди, і місто – фу-фу”, – Альона К.

“А того хто наср#в, мордою натовкти, щоб більше не ср#в”.

“Ну логіки та мізків немає, ну наср*ли, так нехай і лежить, а фірми, які повинні прибирати, нехай отримують гроші і нічого не роблять. Ось уяви ти платиш за вивіз сміття, його перестають вивозити, ти пишеш їм вони тобі відповідають нічого сміття викидати, менше їжте, щоб сміття не було… Я не побачив там сміття, знаю є 2-ві по сторонах зупинки, але вони постійно повні, і так скрізь, урни для сміття якщо є, то повні”, – Дмитро.

“От люди…. Нічого їх не навчає, ні війна, ні хоч армагедон!! Все одно треба напісяти в кутку, понакидувати бичків, і написати “тут був Федя”. І що їм дає от того, я не розумію… Страшне…”, – Тетяна.

“Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять”, – Галина.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button