Суспільство

"Для покращення естетичного вигляду міста": стелу на в'їзді в Миколаїв відправлять на ремонт

Комунальщики демонтують та відремонтують стелу

Цей материал також доступний

Наразі стела “Миколаїв” на Тернівському кільці знаходиться у занедбаному стані, проте з метою відновлення її привабливого вигляду та збереження візитівки міста Миколаєва, підприємство КП “Миколаївські парки” запланувало комплекс ремонтних робіт. Про це повідомляє 14 березня 2024 року пресслужба підприємства.

Його працівники з метою виконання поточного ремонту стели планують виконати роботи з демонтажу та відновленню, а також зі створення та установки літер. Дані роботи буде виконано власними силами підприємства, без залучення додаткового фінансування.

Також відомо, що раніше на Тернівському кільці було видалено хворі кущі. Згідно з обстеженням, проведеним фахівцями підприємства та представниками відповідних департаментів, було виявлено, що кущі самшиту уражені карантинним шкідником та не підлягають лікуванню.

З цієї причини було прийнято рішення видалити ці кущі. Працівники КП “Миколаївські парки” виконали цей комплекс робіт згідно з усіма дозвільними документами та відповідно до вимог Державної екологічної інспекції.

Після видалення кущів проведено вибірку грунту, а згодом ґрунт буде оброблений спеціальним препаратом для запобігання подальшого поширення шкідника.

Зазначимо, що ці заходи проводяться з метою покращення естетичного вигляду міста та збереження його зелених насаджень.

“Працюємо надалі на благо міста Миколаєва!”, – зазначає підприємство.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. [censored] вы долбанные. на дроны денег нет а на всякую [censored] тратят. ну да тамже спи....ть можно.

  2. Ветер , а делают же , чтоб русские зашли , встретить же их наверно надо красиво ! Дерибан же кругом такой , на все , что угодно кроме любых оборонительных действий ! Стояла 30 лет без ремонта , вот самое же необходимое время нашли для восстановления !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button