Пригоди

П'яне ДТП на перехресті: в Миколаєві затримано горе-водія, що в'їхав у бордюр

Тест на сп'яніння зафіксував 2,12 проміле — майже в 11 разів перевищує допустиму норму

Цей материал також доступний

Ввечері 13 березня 2024 року, під час патрулювання Заводського району міста Миколаєва, поліцейські отримали повідомлення про аварію на перехресті вулиць Біла та Генерала Карпенка, де автомобіль Mitsubishi в’їхав у бордюрний камінь. Швидко реагуючи на сигнал, інспектори негайно прибули на місце події, про це повідомляють 14 березня в патрульній поліції Миколаївської області.

Спілкуючись з водієм, поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння та вирішили провести перевірку на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. Водій погодився на огляд, після якого результат тесту показав показник 2,12 проміле — майже в 11 разів перевищує допустиму норму.

Згідно з чинним законодавством, інспектори склали на чоловіка протоколи за керування транспортними засобами у стані сп’яніння (згідно з ч. 1 ст. 130 КУпАП) та порушення Правил дорожнього руху, які призвели до дорожньо-транспортної пригоди (згідно зі ст. 124 КУпАП).

“Нетверезий водій — це не лише порушення закону, але й серйозна загроза для життя та здоров’я всіх учасників дорожнього руху. Кожен раз, коли ми сідаємо за кермо, ми приймаємо на себе велику відповідальність. Тому важливо завжди залишатися трезвим та уважним на дорозі.

Друзі, пам’ятайте про власну безпеку та безпеку оточуючих. Будьте відповідальними та обережними за кермом!”, – нагадують громадянам правоохоронці.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button