СуспільствоТема дня

"За що ми платимо гроші?", - скаржаться мешканці Корабельного, в багатоповерхівках яких протікають дахи

Людям радять створювати ОСББ і самим обирати собі керуючу компанію

Цей материал також доступний

Жителі Корабельного району в facebook-групі “Корабелов.инфо” Новини Миколаєва” поскаржилися на працівників керуючої компанії, яка відповідає за їхні багатоповерхові будинки, зокрема, розташований за адресою: вул. Океанівська, 32-А:

“Ми відносимся до “ДЄЗ” Океан”. 9-й поверх постійно заливає дождь, лежить багато заяв у ЖЕКа, комісія приходить, а толку немає ніякого. Кажуть, немає грошей на ремонт даху, і винна війна.

За що ми платимо жеку гроші – невідомо. Де яка поломка – ми їм за ремонт платимо гроші. Ми проживаємо в цьому будинку з 1981 року, ні разу не перекривали дах. Може, хто підскаже, що нам робити, до кого звертатись?!! ЖЕК нічого не боїться”, – написала Зінаїда М.

Долучились до обговорення проблеми й інші учасники групи. “Подавайте до суду”, – порадила Наталя. “Та створіть ви ОСББ, і не буде мучитися з цими совдеповськими ЖЕКами, хапугами, буде все ок… Треба набрати мешканців 70%, і ви знайдете собі голову…”, – написала Ганна. “У них і до війни завжди грошей не було! Вихід один: ОСББ. Ми від них пішли! Тепер все робиться, навіть під час війни!”, – додала Вікторія.

Багато хто зазначає, що в них такі самі проблеми з дахами (і не тільки) та бездіяльністю “комунальників”. “Така сама ситуація на вул. Олега Ольжича, 3-г. Дах тече, зі стель капає, і ніхто нічого робити не хоче”, – написала Юлія. “В нас на пр. Корабелів, 4 така ж історія: дах протікає і капає зі стелі, і ніхто нічого”, – скаржиться Ольга.

“Ніхто не допоможе. У нас теж заливали, і не один рік, куди тільки не зверталися”, – Галина.

“Урядова “гаряча лінія” 1545 допоможуть”, – Тетяна.

“Дзвонили, і не один раз! Толку нуль! Прийшли, походили по даху, ще й щось там зачепили, що в туалеті протікати стало. Кажу їм: що ви там робили? Ой, а ми там оту штуку прибрали, вона там не потрібна! Спеціалісти хренові!”, – Сафіна.

“Я раджу зібрати збори мешканців. Скласти протокол, поки нема ОСББ, і вирішити не платити в ЖЕК, а ці кошти – на ремонт даху. Відремонтуєте, всі гроші фіксуйте, занесете чеки в ЖЕК. І на цьому кінець. А тим часом створюйте ОСББ”, – Марія.

“Якщо ОСББ і добрий голова – то все зроблять! У нас на Янтарній (величезне спасибі йому!!!) зробили дах”, – зазначає Наталя Є.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Как может что то делаться, если оплаты ЖЕКу едва хватает, чтобы оплатить затраты на его содержание? Откуда возьмутся деньги на ремонт дома?
    Вопрос, конечно, риторический, поскольку в тех домах, где до сих пор нет ОСББ большинство жителей - слабые на голову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button