Пригоди

"Перевіряв справність пістолета", - п'яний миколаївець влаштував стрілянину у житловому кварталі

За хуліганські дії йому загрожує до семи років ув’язнення

Цей материал також доступний

До поліцейського відділення №2 Миколаївського райуправління надійшло повідомлення від мешканців багатоквартирного будинку про стрілянину з вікна однієї з квартир у напрямку двору, про це повідомили 13 березня 2024 року в Головному управлінні Національної поліції в Миколаївській області.

Зазначається, що під час пострілу у дворі гралися діти та перебували інші місцеві мешканці тому існувала серйозна загроза для їхнього життя та здоров’я.

Поліцейські оперативно відреагували на ситуацію та встановили особу зловмисника – 50-річного миколаївця, який перебував у стані сп’яніння. Чоловік був затриманий за статтею Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за хуліганські дії з застосуванням зброї (ч. 4 ст. 296 та ч. 1 ст. 263 ККУ).

Виявлено, що зловмисник перевіряв справність пістолета, який самостійно переробив зі стартового на бойовий. На щастя, ніхто не постраждав.

Слідство повідомило чоловіка про підозру за вчинені злочини, за які йому загрожує до семи років ув’язнення. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button