Пригоди

Затримано торгівця зброєю: запоріжжянин у Миколаєві продавав бойові припаси

Правоохоронці вилучили 45 тротилових шашок різних маркувань

Цей материал також доступний

Головне управління національної поліції в Миколаївській області повідомило про зловмисника, якого затримали після того, як він продав бойові припаси.

Після отримання оперативної інформації та проведення відповідних заходів, слідчі управління та співробітники карного розшуку обласної поліції спільно з поліцейськими кінологами та працівниками Служби безпеки України, за керівництва обласної прокуратури, здійснили затримання 44-річного жителя Запоріжжя безпосередньо після продажу забороненої зброї.

На місці події правоохоронці вилучили 45 тротилових шашок різних маркувань, два ручні протитанкові гранатомети, два капсули-детонатори, вогнепровідний шнур та 2000 доларів США, які фігурант отримав за продаж забороненої зброї.

Поліцейські встановили, що зловмисник реалізував зброю серед свого оточення та зокрема прибув до одного зі своїх знайомих у Миколаїв з метою збуту вибухових речовин та бойових припасів.

Торгівця зброєю було затримано відповідно до положень статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Після цього слідчі оголосили йому про підозру згідно з частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України щодо “Незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”. За цим злочином йому загрожує до семи років позбавлення волі. Суд вирішив застосувати до нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зараз правоохоронці здійснюють розслідування щодо каналу постачання зброї до зловмисника. Досудове розслідування продовжується.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button