Пригоди

Намагався підкупити правоохоронця за 20 тисяч гривень: на Миколаївщині викрили хабарника

За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення

Цей материал також доступний

Слідчі поліції Миколаївщини розкрили випадок, пов’язаний із спробою неправомірної вигоди, про це повідомляє 9 березня 2024 року відділ комунікації поліції Миколаївської області.

34-річний громадянин іншої держави, вчинивши порушення на території України, спробував за допомогою хабаря уникнути відповідальності перед законом. Зловмисник пропонував неправомірну вигоду заступнику керівника відділення поліції за не складення відносно нього адміністративного матеріалу за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Слідчі Миколаївського управління департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України під процесуальним керівництвом обласної прокуратури одразу після передачі неправомірної вигоди у сумі 20 тисяч гривень правоохоронцю у службовому кабінеті, викрили та задокументували протиправні дії зловмисника.

За процесуального керівництва рокуратури зловмисникові оголошено підозру за ч. 3 ст. 369 КК України “Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище”. За цим злочином йому загрожує до восьми років ув’язнення, а також конфіскація майна.

Одразу після передачі хабара поліцейському, правоохоронці затримали фігуранта у порядку ст. 208 КПК України. Слідство продовжується, а питання щодо обрання відносно зловмисника запобіжного заходу ще вирішується.

Хабарник

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button