Пригоди

Чоловіків, що з топорами напали на робітників ТЦК, затримано

Досудове розслідування триває

Цей материал також доступний

Головне управління національної поліції повідомило про двох жителів Вижницького району, які 7 березня 2024 року приїхали до контрольно-пропускного пункту та спровокували конфлікт.

У селі Плоска Вижницького району, біля КПП «Горлеча», 7 березня стався інцидент, коли водій автомобіля «ВАЗ-2121» здійснив наїзд на 41-річного працівника ТЦК та СП. Після цього він здійснив маневр розвороту, зупинився та ударив обухом його в передпліччя.

Ще один нападник також ударив військовослужбовця обухом сокирою в плече. Працівник ТЦК і СП отримав тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких буде визначено після проведення судово-медичної експертизи.

Крім того, чоловіки пошкодили лобове скло та бокові вікна у транспортному засобі працівників територіального центру комплектування і втекли з місця події.

Працівники відділення №1 (Путила) Вижницького районного відділу поліції негайно розпочали пошукові дії та встановили осіб, що мали відношення до протиправних дій. Виявилося, що це двоє місцевих жителів у віці 28 та 43 років.

Правоохоронці затримали порушників відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  За цим інцидентом слідчі поліції зареєстрували інформацію у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Тривають процесуальні дії, за результатами яких буде надано остаточну правову кваліфікацію діям чоловіків. Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button