Суспільство

«Миколаївоблтеплоенерго» планує перейти на альтернативне паливо

Результати вдалося досягти завдяки систематичній та потужній допомозі міста

Цей материал також доступний

Миколаївська міська рада повідомила про, що фахівці ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» на чолі з директором підприємства Миколою Логвіновим відвідали потужності КП «Житомиртеплокомуненерго».

Дмитро Рогожин, керівник житомирського теплопостачального підприємства, представив об’єкти «Житомиртеплокомуненерго», включаючи котельні, що використовують альтернативне паливо, а також теплову електростанцію, яка може працювати як у режимі теплофікації, так і в режимі електрогенерації.

«Використання альтернативних джерел палива та власна енергетична незалежність — це те, до чого поступово йде ОКП «Миколаївоблтеплеонерго». Досвід та цінні поради колег із Житомира допоможуть у реалізації запланованих проєктів, про які ми детально розкажемо вже незабаром. Загалом скажу, що команда «Житомиртеплокомуненерго» виконала колосальну роботу із впровадження альтернативних джерел палива, благами якої містяни користуються вже зараз. Власне за цим майбутнє, до цього ми йдемо», – говорить  Микола Логвінов.

Зауважимо, що такі результати «Житомиртеплокомуненерго» вдалося досягти завдяки систематичній та потужній допомозі міста, яке постійно виділяє кошти на розвиток свого теплопостачального підприємства.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button