ПригодиСтаттіСуспільствоТема дня

"Ми не допустили ворожого прориву": в бою загинув працівник "Ніка-Тери" Сергій Пріймак

Вічна світла пам'ять Герою!

Цей материал також доступний

Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину виявив стійкість і мужність старший солдат мінометної роти 79-ї Десантно-штурмової бригади Пріймак Сергій Володимирович… 4 грудня 2023 року він загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Звичайне життя звичайної людини… Сергій народився 2 лютого 1973 року в Кіровоградській області. З 22-х років – житель Корабельного району міста Миколаєва. Перед початком повномасштабного вторгнення працював у ТОВ «МСП Ніка-Тера». Мав велику родину. В 2014 р. був мобілізований до лав ЗСУ, став на захист інтересів держави на Донецькому напрямку.

Нагадаємо, ми писали:
Прапор з побажаннями від героїв-захисників – у Миколаївській школі №29

З початку війни мужній воїн брав безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави.

Сергій ніколи не мав сумнівів, одразу повернувся до лав ЗСУ у 2022 році. Став на захист своєї родини, свого улюбленого Корабельного району, свого міста.

«Я проста людина і роблю те, що маю робити. Відчуваю, що в цьому моє покликання. Але пишаюсь тим, що був в рядах тих, хто першими став на захист міста, ми не допустили ворожого прориву», – казав Сергій під час своєї другої 10-денної відпустки.

З 25 лютого 2022 року по 04 грудня 2023 року – дві відпустки по 10 днів… А думками – все одно біля своїх побратимів. Втомлений, але завжди готовий виконати бойове завдання. Такі особистості назавжди – в нашій пам’яті, наших серцях, наших думках…

Йому назавжди – 50… Героям Слава!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button