ПригодиТема дня

На фронті загинув працівник МГЗ, штурмовик з Корабельного району Денис Середа

Він був випускником школи №54 та Вищого професійного училища суднобудування

Цей материал також доступний

На Куп’янському напрямку при виконанні бойового завдання загинув 35-річний мешканець Корабельного району міста Миколаєва Середа Денис Ігорович, про що повідомила адміністрація Вищого професійного училища суднобудування (ВПУС).

“Герої не вмирають… Середа Денис Ігорович. 2 січня 2024 року на Куп’янському напрямку, при виконанні бойового завдання, загинув наш випускник 2008 року Середа Денис Ігорович. Народився 14.09.1988 року в місті Миколаєві. Після закінчення Миколаївської загальноосвітньої школи №54 у 2003 році вступив до Вищого професійного училища суднобудування м. Миколаєва за професією електрогазозварник, електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах, і в 2008 році отримав диплом молодшого спеціаліста зі спеціальності “Зварювальне виробництво”. Любив свою професію, був уважним, чуйним, веселим, товариським”, – йдеться у повідомленні.

Після закінчення ВПУС Денис Середа працював за професією на Миколаївському глиноземному заводі. Захищати Україну пішов 24 лютого 2022 року.

“Служив у десантно-штурмовому батальйоні військової частини А0281. Проходив навчання у Великобританії. Загинув на Куп’янському напрямку. У Дениса залишились брат, сестра та вітчим.

Прощання з Денисом відбудеться 9 січня 2024 року о 12:00 в храмі Святого Духа, (вул. Торгова). Просимо вшанувати пам’ять воїна, який мужньо захищав нашу свободу!

Висловлюємо щирі співчуття родині Дениса. Вічна пам’ять герою!“, – йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button