Пригоди

Без права застави: суд арештував безхатька, що викрав 8-річну дівчинку на Миколаївщині

Під час судового засідання підозрюваний визнав свою провину

Цей материал також доступний

У Центральному районному суді міста Миколаєва відбулося засідання, на якому розглядалося клопотання про обрання міри запобіжного заходу стосовно 50-річного чоловіка, якого підозрюють у викраденні малолітньої дитини, про це повідомляє 5 березня 2024 року пресслужба установи.

За матеріалами справи, підозрюваний, певний час проживаючи в одному з сіл Березнеговатської ОТГ, у вечірній час доби 01 березня 2024 року викрав 8-річну онуку своєї колишньої співмешканки.

“Після конфлікту зі своєю співмешканкою, яка через надмірне споживання ним алкогольних напоїв заборонила йому проживати на території його домоволодіння, пригрозив останній викрасти її 8-річну онуку.

Перебуваючи неподалік домоволодіння своєї колишньої співмешканки, побачив її онуку, яка зайшла до приміщення кухні.

В подальшому, відповідно до матеріалів клопотання, чоловік проник до кухні, схопив дитину та переніс її до місця свого тимчасового мешкання, а саме землянки, обладнаної ним за межами села”,  – йдеться в повідомленні.

Наступного дня, під час пошукових робіт, схованку було виявлено, а дитину звільнено.

Під час судового засідання підозрюваний визнав свою провину та заявив, що не може пояснити мотиви своїх дій, оскільки перебував в стані алкогольного сп’яніння, не заперечував проти задоволення клопотання.

Захисник підтримав позицію свого клієнта.

Судом ухвалено рішення про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button