Пригоди

На Миколаївщині чоловік викрав 8-річну дівчинку та утримував її в підвалі

Знайшли дівчинку за 6 кілометрів від населеного пункту. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Недавно в одному з населених пунктів Баштанського району сталася тривожна подія – зникла малолітня дівчинка. Що сталося потім – це справжній трилер, жахливі подробиці пошуків дівчинки повідомив у соцмережі Facebook активіст Ігор Блошко.

“Скромно пройшла новина про зникнення малолітньої дівчинки в одному з населених пунктів Баштанського району. А історія… якийсь треш…

Правильно і оперативно організована робота керівництва ГУНП, на чолі з Сергієм Анатолійовичем Махно і начальником Баштанського райвідділу – Хохловим Іваном Івановичем дала свій результат”, – зазначив активіст.

До операції звільнення дівчинки було залучено майже 50 службових авто та сотні поліцейських, багато з яких прибули з інших районів області.

Поліцейські розгорнули широкий масштаб обшуку, перевірки та відпрацювання кожного кутка населеного пункту. Пошуки тривали більше доби без сну і відпочинку. І, нарешті, знайшли дівчинку – за 6 кілометрів від населеного пункту у викопаному бункері.

“Таки знайшли. За 6 кілометрів від населеного пункту у викопаному в землі бункері. Здавалося б, випадково, але не випадково, а закономірно, бо обстежували все дуже добросовісно. Вночі саме цей участок пройшли і не помітили. Місцеві допомагали шукати, теж цю ділянку пройшли повз. По другому кругу вдень, вивчаючи територію більш детально, один із баштанських оперів наступив на траву, а вона здвинулась. Це була замаскована кришка бункеру, який викопав в землі злочинець. Туди, а він там з дівчинкою. Затримали на місці оцю скотину, звільнивши з його лап малолітню потерпілу. Дякуючи Богу і поліції, дівчинка жива і здорова. Невідомо, що могло з нею статися, якби зволікали, бо наміри злочинця були…”, – зазначив Ігор Блошко.

Затримавши злочинця, який викрав дитину, поліцейським вдалося врятувати дівчинку від можливої трагедії. Зараз злочинця арештовано, а дівчинці надається необхідна психологічна і медична допомога.

За процесуального керівництва обласної прокуратури поліцейські повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 146 «Незаконне позбавлення волі чи викрадення людини» Кримінального кодексу України.

Слідчі звернулися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button