Пригоди

Зарізала свого співмешканця по-п'яні: судитимуть 63-річну вбивцю з Миколаївщини

За скоєний злочин жінці загрожує до 15 років позбавлення волі

Цей материал також доступний

Слідчі поліції завершили досудове розслідування відносно мешканки Вознесенського району. Прокуратура затвердила та скерувала обвинувальний акт до суду, – повідомили 1 березня 2024 року у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Подія сталася у листопаді 2023 року в одному із сіл Братської громади. До поліції надійшло повідомлення від 63-річної жінки про те, що чоловікові спричинили ножові поранення. Тоді у ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські зʼясували, що смертельного поранення 51-річному чоловікові завдала заявниця. Вдень під час спільного вживання алкоголю між жінкою та її співмешканцем виникла сварка, під час якої зловмисниця схопила ножа і вдарила ним чоловіка у груди.

Разом пили, але посварилися: на Миколаївщині жінка зарізала свого співмешканця

Восени слідчі відділення поліції №1 Вознесенського райуправління затримали жінку в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Суд обирав зловмисниці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Тепер же подальша доля зловмисниці буде вирішуватися судом при розгляді справи по суті. За скоєний злочин жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button