Пригоди

Разом пили, але посварилися: на Миколаївщині жінка зарізала свого співмешканця

Схопила ножа і вдарила ним чоловіка у груди

Цей материал також доступний

13 листопада 2023 року близько 11:50 до відділення поліції №1 Вознесенського районного управління надійшло повідомлення від мешканки Братської громади про те, що чоловікові спричинили ножове поранення.

На місці події медики констатували смерть потерпілого та виявили на його тілі ножове поранення грудної клітини. Про це повідомляє Вознесенське районне управління поліції.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські зʼясували, що смертельного поранення 51-річному чоловікові завдала заявниця. Вдень під час спільного вживання алкоголю між 63-річною жінкою та її співмешканцем виникла сварка, під час якої зловмисниця схопила ножа і вдарила ним чоловіка у груди.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж, та направили його на експертне дослідження.

Оперативники доставили зловмисницю до відділку поліції, де слідчі затримали її в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше фігурантка вже притягалась до кримінальної відповідальності.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

За погодженням із прокурором слідчі направили в суд клопотання про обрання зловмисниці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button