Суспільство

За третину ціни: в Корабельному районі пропонують допомогу в оздоровленні дітям війни

Стабілізація психічного стану без відриву від навчання

Цей материал також доступний

На жаль, нашим дітям випала не найкраща доля, і вони вимушені рости та розвиватись в умовах воєнного стану та постійного ризику. В нашому місті, щоб убезпечити життя учнів, школи поки ще не мають змогу перейти на очне навчання. По цій причині більшість часу дітлахи проводять вдома. Постійні тривоги, відсутність нормального процесу навчання, переїзди, зміна кола спілкування і взагалі напружена ситуація у країні – все це негативно впливає на і без того нестабільну дитячу психіку.

У зв’язку з вищезазначеним, відділ з гуманітарних питань адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради доводить до відома, що благодійна організація «Благодійного фонду «SOS Штаб громадянської оборони» створила благодійний партнерський проєкт «Дітям війни», який направлений на стабілізацію психічного стану, соціалізацію та оздоровлення дітей з прифронтових та деокупованих територій України.

Реабілітація проходить у тиловому Кам’янці-Подільському, під постійним наглядом вихователів, які супроводжують дітей протягом усього терміну перебування. Вихованці проживають у комфортних номерах зі зручностями, отримують 4-х разове харчування, з дітьми постійно працюють психологи як на групових заняттях так і на індивідуальних, проводяться психосоціальні заняття, різноманітні майстер-класи та екскурсії. Під час навчального року діти продовжують навчання онлайн в обладнаному для цього приміщенні з безперебійним інтернетом.

Волонтери благодійного фонду розуміють скрутне становище громадян і постійно працюють над можливістю цілковито безкоштовної участі кожної дитини у проєкті, але наразі їм вдається покрити лише дві третини витрат на перебування у проєкті, вартість одного дня якого становить 1430 гривень. Тож батькам пропонується взяти на себе витрати у розмірі 350 гривень за один день перебування у проєкті.

За більш детальною інформацією звертайтесь за вказаними номерами:

Нагадаємо: Станом на 1 березня 2024 року в Корабельному районі Миколаєва вже більше 300 дітей отримали статус постраждалих внаслідок воєнних дій

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button