Суспільство

Для віддалених районів: Миколаїв знов отримав нові автобуси, а навесні прийде ще 6

Програма передбачає поставку загальної кількості 12 таких автобусів

Цей материал також доступний

Два новенькі пасажирські автобуси отримав Миколаїв для комфортного перевезення містян. Їх місту передало Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS) за фінансової підтримки Уряду Данії, – повідомили в міськраді .

Програма передбачає поставку загальної кількості 12 таких автобусів. Чотири з них Миколаїв отримав раніше. Ще шість автобусів планують передати місту до кінця березня.

Нові автобуси – українського виробництва, комфортні та сучасні. Всі вони будуть передані на баланс комунального підприємства “Миколаївпастранс”.

Ці автобуси будуть використані для сполучення віддалених районів міста, а також перевезення соціальних верств населення. Вони з низькою підлогою, загальною місткістю 60 пасажирів. Всі обладнані кондиціонерами та пандусами для маломобільних верств населення”, – повідомив виконуючий обов’язки директора КП “Миколаївпастранс” Ігор Кушнір.

Також керівник “Миколаївпастранс” нагадав, що підприємство потребує водіїв та слюсарів, які будуть працювати з цими автобусами. З питань працевлаштування містяни можуть звертатися за телефоном: 0507680483.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button