СуспільствоТема дня

"Намагаються потрапити на ринок": миколаївці просять Сєнкевича зробити вранці платним проїзд для пенсіонерів

Це питання може вирішитись зі збільшенням кількості автобусів, водіїв, - каже мер

Цей материал також доступний

Під час прямого ефіру Миколаївського міського голови, який транслювався в соцмережах 30 січня 2024 року, містяни звернулись до мера з проханням ввести платний проїзд для пенсіонерів в пасажирському транспорті в ранкові години.

“Зробіть платний проїзд для пенсіонерів хоча б до 9-ї години ранку в комунальних автобусах”,  – написав один з містян в Instagram.

“Це цікаве питання. Знаю, отримую інформацію про те, що дуже велика кількість пенсіонерів з самого ранку намагаються потрапити на ринок і тому займають місця в автобусах при тому, що люди, які їздять на роботу, не можуть до них потрапити”, – сказав Олександр Сєнкевич.

Мер зазначив, що питання може вирішитись зі збільшенням на дорогах міста комунальних автобусів та введенням онлайн-квитка:

“Я думаю, що це питання може вирішитись зі збільшенням кількості автобусів, водіїв. Також введенням онлайн-квитка: люди, які мають безкоштовний проїзд, будуть мати окрему кількість поїздок. Вони зможуть вирішувати, хочуть вони їздити просто кататися, чи вони будуть берегти для важливих справ”.

Нагадаємо, ми писали:
Автобуси є, водіїв нема: “Миколаївпастранс” запрошує на роботу

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button