Суспільство

В Миколєві автомобілі, що порушують правила паркування, можуть з'явитися на звалищі

До чого добалакалися на сесії міськради. ВІДЕО

Цей материал також доступний

На онлайн-сесії Миколаївської міської ради 25 січня 2024 року прозвучала пропозиція, яка не залишить байдужими місцевих жителів. Депутат міськради Андрій Янтар запропонував евакуювати автомобілі, які припарковані з порушеннями, на територію міського звалища.

“Ці автомобілі — ніби тверді побутові відходи на вулицях нашого міста,” – прокоментував депутат свою ідею.

Міський голова Олександр Сєнкевич підтримав цю думку, зазначивши, що перебування авто на звалищі допоможе власникам відчути всі “принади” такого рішення. Мер висловив бажання передати цю ідею до КП “Таймсет”, яке займається евакуацією неправильно припаркованих транспортних засобів. Він також зазначив, що звалище, розташоване не в центрі міста, стане зручним місцем для реалізації такої ініціативи.

Звичайно ж, у рішенні сесії про “Організаційні заходи вдосконалення паркування транспортних засобів на території міста Миколаєва” про таке не йдеться. В міськраді зазначили, що інспекція з паркування буде працювати в структурі управління транспорту міськради, в її складі буде 11 співробітників, вони виходитимуть на вулиці та фіксуватимуть порушення правил паркування.

Окремим рішенням було затверджено місця, на які евакуюватимуть транспортні засоби порушників. Це будуть майданчики комунального підприємства «ТАЙМСЕТ».

Нагадаємо, ми писали про це:
11 друзів міськради: миколаївців вирішили штрафувати за неправильне паркування

Читайте також:
Земельні питання по Корабельному району та інше: бурхлива онлайн-сесія Миколаївської міськради

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button