Суспільство

Мешканка Миколаєва показала нову квартиру, придбану за житловим сертифікатом

Треба вірити, сподіватись!

Цей материал також доступний

Надія та відродження прийшли у життя миколаївців, котрі втратили свої оселі через військові дії. Програма “єВідновлення” почала дарувати нове житло тим, чиї будинки були зруйновані. Наталія, одна з мешканок Миколаєва, яка пережила втрату свого дому на Заводській вулиці, стала першою, хто отримав ключі від нової квартири.

Міський голова Олександр Сєнкевич особисто відвідав Наталію, щоб вітати її з новосіллям. Він розповів, що завдяки спільним зусиллям міських служб та департаменту ЖКГ, люди, які постраждали від війни, отримують необхідну допомогу та підтримку у зборі документів для участі у програмі.

Нова трикімнатна квартира Наталії, розташована в іншому районі міста, стала символом надії та мужності для багатьох миколаївців. Жінка поділилася своїми враженнями та розповіла про те, як у короткі терміни вдалося здійснити угоду, і вже 25 січня на її рахунок надійшли кошти.

— Треба вірити, сподіватись. Я можу доводити людям в мільйонний раз, що можна придбати за цю суму те, що ми хочемо. У нас на Заводській було 47,5, а тут 57,5. Ми 23 січня уклали угоду, 25 зранку прийшли гроші на рахунок. Ми вклались рівно в сертифікат, — ділиться жінка.

Наразі, 80 мешканців Миколаєва вже отримали житлові сертифікати та активно шукають собі нові оселі. Мер Олександр Сєнкевич наголошує на важливості програми та закликає тих, хто ще сумніваються, долучитися до неї, запевняючи, що фахівці нададуть усю необхідну допомогу.”

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button