СуспільствоТема дня

11 друзів міськради: миколаївців вирішили штрафувати за неправильне паркування

Цілих 11 нових працівників з'явиться для цього в управлінні транспорту міської ради

Цей материал також доступний

25 січня 2024 року, під час чергової сесії Миколаївської міськради депутати затвердили Правила паркування транспортних засобів на території Миколаєва.

Нагадаємо, в 2021 році повідомлялося:
Мэрия хочет создать в Николаеве инспекцию по парковке, на запуск которой нужно 8 млн грн

Як пояснив заступник начальника управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій міськради Олег Кукса, дані правила вводяться з метою поліпшення умов дорожнього руху в місті, забезпечення належного благоустрою, підвищення рівня безпеки дорожнього руху та дисципліни водіїв, культури паркування, а також для контролю та притягнення до відповідальності порушників цих правил. Також проєкт потрібен для повноцінної роботи інспекції з паркування.

Відповідаючи на запитання депутатів, Олег Кукса пояснив, що інспекція з паркування буде працювати в структурі управління транспорту міськради, в її складі буде 11 співробітників. Вони виходитимуть на вулиці та фіксуватимуть порушення правил паркування. Всі сплачені штафи надходитимуть до міського бюджету.

Під час голосування рішення було підтримано більшістю голосів депутатів.

Окремим рішенням було затверджено місця, на які евакуюватимуть транспортні засоби порушників паркування. Це будуть майданчики комунального підприємства «Таймсет».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button