Пригоди

У Миколаєві затримали двох чоловіків, які відібрали у знайомого мобільний телефон і куртку

Нині фігурантам слідчі повідомили про підозру, за скоєне їм загрожує до 15 років позбавлення волі

Цей материал також доступний

Від 24-річного чоловіка до Миколаївського районного управління поліції ввечері 10 січня 2024 року надійшло повідомлення про те, що двоє знайомих вчинили напад та відібрали особисті речі, повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Прибувши на місце події, поліцейські слідчо-оперативної групи встановили, що заявник перебував у квартирі миколаївця, куди його запросив знайомий, де вони разом вживали спиртні напої. Під час застілля між чоловіками стався конфлікт, у ході якого зловмисники зв’язали потерпілому руки скотчем та погрожували ножем. Після чого відібрали його мобільний телефон і куртку, а потім відпустили.

“У ході невідкладних слідчих дій поліцейські виявили та вилучили у помешканні фігуранта речі потерпілого, фрагменти скотчу, яким зв’язували руки, та ніж. Обох зловмисників 33 та 42 років правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, – зазначив керівник Миколаївського райуправління поліції Іван Ващенко.

За процесуального керівництва прокуратури слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України “Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану”.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Нині суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button