Пригоди

"Мама любить швидкість". Суд арештував майно нардепа Дубінського, включно з автівками матері

Загальна вартість майна Дубінського, його матері та ексдружини становить 57,9 млн грн

Цей материал також доступний

Печерський районний суд міста Києва наклав арешт на майно підозрюваного в держзраді народного депутата Олександра Дубінського. Також під арешт потрапило майно його матері та колишньої дружини. Про це йдеться в ухвалі суду за 10 листопада 2023 року.

Арешт накладено в межах кримінального провадження Державного бюро розслідувань щодо ймовірної легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, а також ухилення від податків. Провадження було розпочато на підставі заяви Центру протидії корупції, який повідомив, що Дубінський та його близькі родичі протягом кількох останніх років стали власниками 24 квартир, 17 автомобілів, двох будинків і 70 соток землі на загальну суму близько $2,5 млн. Водночас їхні офіційні доходи не могли дозволити їм набути таку кількість майна, йдеться в заяві ЦПК.

Мати Дубінського за останні п’ять років стала власницею 19 об’єктів нерухомості загальною вартістю близько $1 мільйона. Також їй належать два автомобілі Mercedes-Benz, два автомобілі BMW, автомобіль Toyota Land Cruiser, Maserati Coupe Cambiocorsa та ЗАЗ Vida.

Прокурор вказав, що загальна вартість майна Дубінського, його матері та ексдружини становить 57,9 млн грн, у той час як офіційні доходи родини за 2003-2022 роки склали 19,6 млн грн.

Крім того, у 2015-2021 роках на рахунки матері (яка вже перебувала на пенсії) було внесено готівкою 7,3 млн грн. Водночас її офіційні доходи за вказаний період склали 2,8 млн грн.

Вказане може свідчити, що готівку, яку мати використовувала для придбання нерухомості, ймовірно, надав Дубінський, вважає слідство.

Суд задовольнив клопотання та арештував майно Дубінського та його родичів. Зокрема, 15 автомобілів, 22 квартири та вісім земельних ділянок.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Что ж вы у всех так топ чиновников не конфискуете все ворованное имущество ??????? Когда нужно делаете это легко или это очередное шоу ?????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button