Суспільство

Ще майже 100 дітей з Миколаєва відправились на безкоштовний відпочинок

Це вже шоста зміна дітей, які оздоровили коштом міста

Цей материал також доступний

У Миколаєві коштом міського бюджету продовжують оздоровлювати дітей пільгових категорій. Відпочинок відбувається в таборах найвищої категорії Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей. Днями чергова група дітей відправилась у подорож. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Цього разу в оздоровчий заклад у Закарпатській області відправилися 97 дітей. Це вже другий заїзд саме в цей табір.

“Після першого разу ми отримали купу позитивних відгуків від дітей. Вони максимально відпочили за ці два тижні, які перебували у нас. Діти мали змогу погуляти гірськими стежками, подивитись на озера, відвідати різноманітні екскурсії з нашими вожатими. Зараз будемо робити все, щоб і в другому заїзді діти залишилися задоволеними, мали змогу відпочити від постійних сирен і обстрілів та перезавантажитися психічно. Робимо все для дітей, щоб у нас росло фізично і психологічно здорове покоління, і будемо це робити надалі”, – розповіла заступниця директора дитячого оздоровчого табору на Закарпатті Єлизавета Пархоменко.

Це вже шоста зміна дітей, які оздоровили коштом міста. Усього на відпочинок відправили 614 маленьких містян.

Згідно чинного законодавства, безкоштовну путівку можуть отримати діти пільгових категорій. Насамперед це сироти, діти військовослужбовців, ВПО, такі, що позбавлені батьківського піклування, з багатодітних родин, обдаровані тощо.

Місто пвністю оплачує двотижневий відпочинок дітей. Всі оздоровчі заклади ретельно відбиралися, відповідають необхідним безпековим нормам та надають можливість дітям навчатися онлайн.

Програма з оздоровлення дітей триває. Охочим отримати безкоштовну путівку необхідно звернутися до адміністрації району за місцем проживання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button