ПригодиТема дня

Торгувала алкоголем без ліцензії: підприємниці в Корабельному відстрочили присуджений штраф

Вказала, що не може негайно сплатити весь штраф через фінансові труднощі

Цей материал також доступний

10 листопада 2023 року в Корабельному районному суді міста Миколаєва розглядалась справа щодо підприємниці Тетяни С., яка притягнута до адміністративної відповідальності.

На судовому засіданні встановлено, що 18.08.2023 року жінка здійснювала господарську діяльність без отримання ліцензії. Тетяна визнала свою провину, пояснила, що намагалася продовжити термін дії ліцензії, але через воєнний стан не встигла (термін дії простроченої ліцензії – з 22.08.2021 по 22.08.2022). Вона виражає каяття і просила призначити їй покарання у вигляді мінімального штрафу.

Враховуючи обставини справи та той факт, що правопорушниця раніше не притягувалася до адміністративної відповідальності, суддя постановив визнати Тетяну С. винною та наложити на неї адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 17000 грн без конфіскації, та судового збору у розмірі 536,80 грн.

Того ж дня обвинувачена подала заяву про відстрочку виконання рішення суду щодо штрафу. У своїй заяві вона вказала, що не може негайно сплатити штраф у повному обсязі через фінансові труднощі.

Враховуючи вищевказане, суддя вирішив задовольнити заяву та дозволив розстрочити виплату штрафу на 12 місяців, встановивши графік щомісячного погашення заборгованості, яке триватиме до 10.11.2024 року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button